Velkommen til Bøgegårdens fritidshjem 

Fritidshjemmet har lokaler i det midterste hus i Bøgegården.

Vi har et kreativt værksted. Et træværksted og rollespils-/læder værksted. Et udeværksted ved vores bålplads. Legeplads med legehuse og sandkasse. Vi har et puderum og 2 legekroge. Vi er også i vores egen hal hver dag fra 14-15. Vi har et computerrum med 4 computere, hvor børnene har mulighed for at spille 20 minutter om dagen. 

Vi tager på mange ture i løbet af året, heriblandt til BonBon land i foråret og på weekend koloni i efteråret. 

Fra efteråret og frem til foråret tager vi en gang om ugen til svømmehallen.

bøgegården564
bøgegården557

Fakta

  • Vi er normeret til 80 børn fra 0-3 klasse. 
  • Vi er 6 pædagoger/medhjælpere. 
  • Vi har et dejligt ude miljø.
  • Vi har madordning, hvor børnene får et let måltid hver dag.

Ferie åben 

Vi holder åbent både i de kommunale skolers ferie og i NGG’s ferie. Vi vil i alle ferieperioder have åbent mandag til fredag fra kl. 06.45 – 17.00 

Fritidshjemmet har INGEN LUKKEDAGE.

Goddag og farvel 

Det er vigtigt, at alle børn krydser sig ind og siger goddag til en voksen, når de kommer fra skole. Samt siger farvel og krydser sig ud når de går hjem. 

bøgegaard062

Iportalen.

På fritidshjemmet bruger vi Iportalen, til at checke børnene ind. Login til Iportalen modtager i når vi har modtaget stamkort på jeres barn. (vær opmærksom på at denne mail godt kan ende i jeres spam filter)

Mobiltelefoner 

Er ikke tilladt på fritidshjemmet. Har jeres barn en med, skal den ligge i tasken. Hvis jeres barn får brug for at få fat i jer, er de altid velkomne til at bruge fritidshjemmets telefon. 

Vores store børn  

Vores store 3. klasses børn har vi særligt fokus på. 

Vi oplever, at 3 klasserne begynder at kede sig lidt på fritidshjemmet og har derfor valgt at lave nogle mere aldersvarende aktiviteter for dem såsom: 

  • Overnatninger
  • Aftenåbent en gang om ugen fra september

Når tiden nærmer sig til, at de skal begynde i klub, vil vi gå på besøg to gange om ugen for at skabe en tryg overgang fra fritidshjem til klub. 

De vil også blive inviteret til en af de berømte Bøgefester, hvor de voksne fra fritidshjemmet også vil være repræsenteret. 

bøgegården489