Start i klubben:

Kære børn og forældre

Når det er tid til at starte i klub vil det ofte være ved skiftet fra fritidshjem/SFO, første maj, men vi tager også børn ind resten åf året, når der er ledige pladser.

Når man kommer fra fritidshjem/SFO, og skal til at gå i klub, kan det være godt med en god overgang. Her på Bøgen samarbejder vi med Kokkedal Skole, hvor vi laver karrusel dage, som betyder at alle børn i 3.klasse på Kokkedal skole, kommer en tur rundt til de forskellige fritidstilbud, heriblandt Bøgen. Det gør at jeres børn kommer op og får en fornemmelse af hvad vi har at tilbyde i klubben. 

Derudover har vi også en GRATIS prøvemåned, i april, for alle 3.klasser på de omkringliggende skoler. Her vil jeres børn kunne få lov at være i klubben på lige fod med alle de andre børn som går i klubben. Under hele prøvemåneden, vil vi stå ved Kokkedal Skole og NGG, og følges med de børn der kan være lidt utrygge, ved at skulle komme op til Bøgen. På den måde sikrer vi alle kommer trygt og godt til klubben.

Vi holder Åbent Hus i klubben, onsdag d.30/3-2022, kl.16.00 – 17.30. Så kom endelig forbi og se stedet og hilse på personalet.

 

Ønsker du en rundtur i klubben, så kontakt os på 91 93 99 99, så finder vi en dag og et tidspunkt hvor det passer jer at kigge forbi.

Hvis jeres barn ønsker at gå i vores klub, skal i skrive dem op, via vores hjemmeside. Indskrivning

I vil derefter modtage et svar fra os, om hvorvidt jeres barn har fået plads eller er på venteliste.