Personalet:

I vores Cafe møder i Halit, som altid smiler og tager godt imod jer og jeres børn. Halit laver mad hver dag til jeres børn, så de kan holde energiniveauet højt
Klub Martin

I vores Cafe møder I Halit, som altid smiler og tager godt imod jer og jeres børn. Halit laver mad hver dag til jeres børn, så de kan holde energi niveauet højt.

Martin spiller rollespil og laver bålaktiviteter, og ellers spiller han spil med børnene, tager luftgeværer frem og skyder til måls, og sætter en masse fede aktiviteter i gang.

[BILLEDE] Camilla øver dans med de børn som ønsker at danse hver tirsdag. Derudover er hun i hallen og laver diverse boldspil.
I vores systue har vi Stine, som altid er klar på at hjælpe børnene med at få deres ideer til produkt. Dette gælder alt lige fra bamser, og tøj til fastelavnskostumer og andet.

Camilla øver dans med de børn som ønsker at danse hver tirsdag. 

 I vores systue har vi Stine, som altid er klar på at hjælpe børnene med at få deres ideer til produkt. Dette gælder alt lige fra bamser, og tøj til fastelavnskostumer og andet

Sebastian er vores daglige leder. Han er altid klar på at gribe børnene hvor de er og få sat aktiviteter i gang som de har lyst til.
kuku

Sebastian er vores daglige leder. Han er altid klar på at gribe børnene hvor de er og få sat aktiviteter i gang som de har lyst til.

Kuku er vores udemedarbejder og har sit faste holdested ved bålpladsen. 

Emilie
20211109_162856

I vores krea-værksted møder I Emilie, som altid  sætter processer i gang med børnene og hjælper dem med at udfolde deres kreative evner.

Michael er vores sportsmedarbejder og sætter dagligt aktiviteter i gang i hallen. 

cropped-BG-logo-farve-lys-baggrund-150x150