Personalet:

I vores Cafe møder i Halit, som altid smiler og tager godt imod jer og jeres børn. Halit laver mad hver dag til jeres børn, så de kan holde energiniveauet højt
Klub Martin

I vores Cafe møder i Halit, som altid smiler og tager godt imod jer og jeres børn. Halit laver mad hver dag til jeres børn, så de kan holde energi niveauet højt.

Martin spiller rollespil og laver bålaktiviteter, og ellers spiller han spil med børnene, tager luftgeværer frem og skyder til måls, og sætter en masse fede aktiviteter i gang.

[BILLEDE] Camilla øver dans med de børn som ønsker at danse hver tirsdag. Derudover er hun i hallen og laver diverse boldspil.
I vores systue har vi Stine, som altid er klar på at hjælpe børnene med at få deres ideer til produkt. Dette gælder alt lige fra bamser, og tøj til fastelavnskostumer og andet.

Camilla øver dans med de børn som ønsker at danse hver tirsdag. Derudover er hun i hallen og laver diverse boldspil.

 I vores systue har vi Stine, som altid er klar på at hjælpe børnene med at få deres ideer til produkt. Dette gælder alt lige fra bamser, og tøj til fastelavnskostumer og andet

Sebastian er vores daglige leder. Han er altid klar på at gribe børnene hvor de er og få sat aktiviteter i gang som de har lyst til.
kuku_9[1]

Sebastian er vores daglige leder. Han er altid klar på at gribe børnene hvor de er og få sat aktiviteter i gang som de har lyst til.

Kuku er vores udemedarbejder.

DSC_0520

Jonas

Anne Louise er fuld af energi og er ofte i gang i hallen, med fodbold, og andre sjove aktiviteter. Hun hjælper også til i caféen, når hun ikke er i hallen.

asya_4[1]

Asya står for sport og krea.

cropped-BG-logo-farve-lys-baggrund-150x150